Değerli Öğretim Üyelerimiz ve Öğrencilerimiz,

3. Sınıflar Normal Öğrenim için *15:00-17:00*

2. Sınıflar İkinci Öğrenim için *17:00-19:00*

3. Sınıflar İkinci Öğrenim için *19:00-21:00*

sınavlarımız “çoktan seçmeli”  (“test”) olarak sistemde açık kalacaktır. Ancak, sizlerin bu dilimlerde kendi sınıfınızda sistemde aktif olarak bekleyip; “dersin hocasını beklemeniz” ya da “sorulara erişimi beklemeniz” gerekebilir. “Kendi ders saatlerinde” dersin öğretim üyesi tarafından sınavların “başlaması” ve “verilen süre sonunda” da “bitmesi” gerekmek ile birlikte sadece 3. Sınıflar ikinci öğretim için saat 19:00’da sistemde sınav açılacaktır.

Not 1: Sistem açık kalsa bile sizlerin sürekli olarak çevrim içi (online) bulunup, “sınavınıza” ve “sınav sorularınıza” erişmeniz bağlamında takip içinde bulunmanız yukarıdaki kendinize ait olan *saat dilimleri* bağlamında önemli olup, “ders saatinde başlamalı” ve “verilen süre sonunda (örneğin, Başlama:13:15 + 30 DK Sınav = 13:45 bitiş şeklinde bir durum olabilir ancak sistemde hala açık olmak ile birlikte sınavınız bu saat dilimlerinde dersin hocası tarafından başlamış ve bitmiş olabilir. Dolayısı ile, sınav başlangıç saati kendi ders saatiniz olarak titizlikle dikkate alınmalıdır.)” da bitirilmek üzere öğrencinin ve öğretim üyesinin kendini hali hazırda bulundurması gerektiğini 10 Nisan 2023 tarihli duyurumuz da olduğu gibi yeniden hatırlatmak isteriz.

Not 2: Dersin hocası diğer ve/veya farklı formlarda sınavda yapabilir. Bu konuda hocanız ile iletişime geçebilirsiniz. Ancak, sistemde göreceğiniz yapı: “çoktan seçmeli”dir.

videosundan sınava nereden gireceğinize ilişkin bilgi olup, udks.usak.edu.tr üzerinden sınavlarınıza erişebileceksiniz.

Başarılar dileriz.

25 Nisan 2023